Historien om APSIS

Siden etableringen i 2001 er APSIS blevet Nordens førende leverandør af løsninger indenfor digital marketing. Uanset om det drejer sig om e-mailmarketing, automatisering af marketing eller styring af kundeemner kombinerer vores eksperter teknologi med erfaring. Det giver dig en garanteret perfekt, personaliserede løsning, som din virksomhed fortjener.

En visionær og hans drøm

APSIS blev oprettet i 2001 af, den digitale marketing iværksætter, Anders Frankel. Hans vision var at levere veldesignede marketingløsninger til digitalt bevidste kunder. Siden da er APSIS vokset til mere end 240 teknologiske og kreative fagfolk med over 6.000 kunder internationalt.

Hurtig organisk vækst

Det imponerende omfang af vores vækst er ikke tilfældig. Værktøjerne til digital marketing blev udtænkt og kultiveret internt i Malmøs MINC-inkubator med fokus på udvikling, herunder software, support og videndelende events – det hele med sigte på at hjælpe onlinemarketingfolk med at etablere deres brands og skabe vækst for deres virksomheder.

Ud over grænserne

Efterspørgslen på APSIS steg hurtigt, så vi blev for små til vores MINC-kontor og flyttede til et større hovedkvarter i Malmø. Vi åbnede vores Stockholm-kontor i 2004 og udvidede til Oslo, København og Helsinki. De er nu alle førende nordiske virksomhedscentre.

Globalt sigte

I mellemtiden steg antallet af kunder støt over hele verden. Vi åbnede vores Hong Kong-kontor i 2009 for at hjælpe vores voksende kundebase i Asien og Stillehavsområdet med at realisere deres potentiale inden for onlinemarketing. Det førte hurtigt til endnu et nyt kontor i Singapore. Men selvom vi i høj grad er til stede på den anden side af kloden, har vi aldrig glemt vores nordiske rødder og værdier.

Udvikling: både det indre og det ydre

Vi sætter ikke farten ned. Vi udvikler konstant vores innovative produkter og serviceydelser og tager hensyn til det voksende antal kunder og virksomheder. Vi opbygger løbende vores team af dedikerede APSIS-fagfolk, hvis ekspertise inden for digital marketing og automatisering er til for din skyld. Fordi den hemmelige ingrediens i vores historie i sidste ende er helt enkel. Din succes er vores succes. Og vi ønsker, at det fortsætter på den måde.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.