Få værdi fra din kundedata


At arbejde med datadrevet markedsføring indebærer udfordringer. Det kan være alt fra at bygge bro mellem flere datasiloer for at optimere forskellige kunderejser baseret på individuelle adfærd og på tværs af forskellige enheder. Men med APSIS One kan du få en samlet 360° kundevisning. Dette webinar giver dig en mulighed for at lære alt, hvad du behøver at vide for at få fuld kontrol over den online brand experience, samt stille spørgsmål direkte til vores digitale eksperter.

Brug vores gratis ressourcer


 • Se med her

  Omnichannel


  Læs mere

  Opbygning af konsistens på tværs af kanaler

  Få en aha-oplevelse omkring kunder, der springer mellem forskellige kanaler. Få en dybere forståelse for forskellen mellem multichannel og omnichannel. Find ud af hvordan omnichannel marketing kan forbedre din forretning

  Tid: 28:12
  Sprog: Engelsk

 • Se med her

  Maksimer din relevans med kundeprofiler


  Læs mere

  Personalisering er nøglen til at fange din målgruppes opmærksomhed. Men hvordan kan du personalisere for at maksimere resultaterne af din marketingindsats? I det følgende webinar giver vi svaret og præsenterer, hvordan du nemt kan indsamle og analysere alle dine data ved hjælp af én kundedataplatform.

  Tid: 18:23
  Sprog: Engelsk

 • Se med her

  Nem, personlig og skalerbar kunderejse


  Læs mere

  Hvordan kan du sikre en samlet oplevelse på tværs af flere kanaler og enheder? I det følgende webinar forklarer vi, hvordan du opretter en nem, personlig og skalerbar kunderejse.

  Tid: 49:00
  Sprog: Engelsk