APSIS-seminarer

Opbyg din ekspertise ved at deltage i et af vores populære seminarer, lyt til vores e-maileksperter og få kontakt til andre fagfolk – uden at det koster dig noget.

3X Kundeengagement med marketing automation

Marketing automation er gået fra at være et buzzword til at blive en realitet, men spørgsmålet er, om det virkelig hjælper de forskellige brands med at øge deres kunders engagement?

Tilmeld dig vores seminar med gratis morgenmad. Vi dykker sammen ned i cases fra den virkelige verden med B2B og online detailhandel. Vi giver dig her en unik chance for at få en værdifuld indsigt samt hemmelige tricks til, hvordan du rammer den helt rigtige strategi, når du vil øge kundernes engagement.

 

Datoer:

Stockholm 20. marts (08.00-09.45) Filmstaden Sergel
Oslo 15. marts (08.00-09.45) Vika Kino (Afsluttet)
Gøteborg 13. marts (08.00-09.45) Gothia Towers (Afsluttet)
København 28. februar (08.00-09.45) Mogens Dahl Koncertsal  (Afsluttet)
Malmø 6. marts (08.00-09.45) Media Evolution City (Afsluttet)
Aarhus 6 marts (08.00-09.45) Navitas (Afsluttet)

 

Global erfaring, som deles lokalt

Vi afholder regelmæssige informative seminarer om de bedste fremgangsmåder og nye trends i den digitale marketingverden. Fra simpel e-maildesign til effektiv generering af kundeemner og automatiseringsteknologier. Vi altid glade for at dele det, vi ved, med dig, helt gratis. Deltag i Danmark, Sverige, Norge eller Finland og få mere viden om de mange måder du kan udvikle din digitale marketingkanal. 

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.