APSIS-seminarer

Opbyg din ekspertise ved at deltage i et af vores populære seminarer, lyt til vores e-maileksperter og få kontakt til andre fagfolk – uden at det koster dig noget.

Seminar: APSIS One

Mindre arbejde, bedre resultater. For anden gang i år tager vi på en seminar-turné for at fortælle om det grundlæggende ved en succesfuld digital markedsføring, og for at præsentere vores nye platform: APSIS One.

Til denne seminarrunde øger vi fokus på diskussionen af et af de største problemer ved digital markedsføring: hvordan skaber man personlig relevans.

Vi går et skridt videre med emnet ved at introducere, hvordan kombinationen kundeprofiler og automatisering skaber personalisering, der er svær at slå. Vores lokale seminarer holdes af APSIS erfarne digitale eksperter på dit eget sprog.

Velkommen til vores seminar med Sebastian Thostrup i Mogens Dahls koncertsal  i København den 10. april 2019 og på Inge Lehmanns Gade i Aarhus den 3. april 2019.

Agenda

08:00-09:00 Morgenmad og hygge

09:00-09:25 Rapport: Det tænker dine kunder i 2019

09:25-09:50 Reality check & værdien af kundeprofiler

09:50-10:00 Prøv APSIS One

Hvad er APSIS One?

APSIS One er en kundedataplatform, som leveres med effektive og brugervenlige værktøj til e-mailmarkedsføring, hjemmeside, SMS og marketingsautomation.

Få det sidste nye i APSIS More!

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.