Growing Together-træninger

Deltag i vores inspirerende gruppetræningssessioner om grundlæggende og avancerede APSIS Pro-løsninger for at få mere viden og praktiske tips, diskuter og udvikl dit netværk. Det hele på en gang.

Tilmeld dig her:

Tid: 09:00-12:00
Pris: Gratis.
Tilmelding er bindende og udeblivelse faktureres med 1200 DKK.
Plats: Islands Brygge 39, 3. sal, 2300 København

 

APSIS Pro

Grundlæggende træning - Pro

Vi guider dig gennem alle trin, du bør kende til – lige fra importering af data til opsætning af nyhedsbreve og metoder til at analysere på dine resultater.
Forudsætninger – ingen

Grundlæggende træning - APSIS Pro
København 13 juni


Online træning - APSIS Pro
Online 4 juni

APSIS Pro

Avanceret Pro- Nyhedsbrev

At sende et nyhedsbrev er enkelt! Men for at følge med på modtagernes voksende krav må du sende personaliseret indhold med høj relevans – dette for at fange deres opmærksomhed og vinde deres tillid. På denne avancerede træning vil vi derfor guide dig gennem brugen af dynamisk indhold, avancerede filtre og datahåndtering samt forklare, hvordan du kan få indsigt i dine modtageres adfærd og optimere din e-mail markerting på baggrund af udsendelsesrapporterne.
Forudsætninger – grundlæggende erfaring med nyhedsbreve (vant til at lave mailinglister og nyhedsbreve)

Avanceret træning - Nyhedsbrev
København 6 juni

APSIS Pro

Avanceret Pro - Event

På denne træningssession guider vi dig i de trin, du skal tage for at få mest ud af Event-modulet. Vi giver dig indblik i do’s and dont’s, når det kommer til oprettelsen af succesfulde events. Endvidere vil vi også tale om muligheden for at håndtere events med forskellige lokationer, og hvordan du inviterer, sender påmindelser, check-ind procedure på eventdagen; samt tale om hvordan du sender evalueringer af events, som bruges til optimering af fremtidige events.
Forudsætninger – grundlæggende erfaring med nyhedsbreve (vant til at lave mailinglister og nyhedsbreve)

Avanceret træning - Event

APSIS Pro

Advanceret gruppetræning - Survey

På denne træningssession guider vi dig i hvordan du får mest muligt ud af Survey-modulet. Survey-modulet har en let drag-og-drop funktionalitet og vi demonstrer hvordan du bygger surveys effektivt og smart. Vi giver os tid til at tale om, hvad en god survey er og hvordan du formulerer spørgsmål og svaralternativer. En af de mest tidskonsumerende ting ved en survey, er dog analysen af resultaterne – derfor giver vi dig også tips og ticks omkring surveyanalysen.

Avanceret træning - Survey
 

APSIS Pro

Grundlæggende- APSIS PRO Dynamics CRM Integration

I denne 90-minutters træning går vi igennem det grundlæggende for, hvordan du arbejder effektivt og smartere med APSIS Dynamics CRM. Hvad kan man automatisere? Hvilken data bør du arbejde med for at skabe værdi for dine kunder?

Forudsætninger: Træningen egner sig til dig der sætter integrationen op eller dig, som vil forny dine kundskaber.

Online: Grundlæggende- APSIS PRO Dynamics CRM Integration  (English)
 

APSIS Pro

Avanceret - APSIS PRO Dynamics CRM Integration

Denne træning sigter mod at maksimere nytten af din integration mellem APSIS og Dynamics CRM. Hvilke muligheder findes der udover at synkronisere kontakter fra CRM til APSIS? Vi kigger også nærmere på, hvordan du kan arbejde med responsdata fra APSIS for at skabe bedre indhold. Derudover går vi igennem mulighederne med Transactional Emails.

Forudsætninger: Træningen er for dig, som har en integration via APSIS CRM.

Online: Avanceret - APSIS PRO Dynamics CRM Integration (English)
 

Webinarer

Meld dig til vores populære webinarer. Korte sessions om digital marketing, ligemeget hvor du er.

LÆS MERE

Seminarer

Opbyg din ekspertise ved at deltage i en af vores seminarer og omgås andre professionelle – helt gratis.

LÆS MERE

Ressourcer

Download nordens førende e-mail marketing e-bog for at fremme din egen marketing viden.

LÆS MERE

Udbyg jeres færdigheder sammen

Vores Growing Together-træninger tager hver 3 timer og er opdelt i to dele. I første halvdel af sessionerne tager vi dig igennem en løsning og øver typiske situationer sammen. I den anden halvdel udfører du praktiske opgaver baseret på det, vi tidligere har diskuteret. Tilmeld dig vores træninger på basisniveau, specielt designet til begyndere og dem, der ønsker at opfriske deres viden, eller vælg vores sessioner om avancerede funktioner, der er skræddersyet til mere erfarne personer, som allerede har arbejdet med APSIS Pro og kender systemet.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.