Growing Together-træninger

Deltag i vores inspirerende gruppetræningssessioner om grundlæggende og avancerede APSIS Pro-løsninger for at få mere viden og praktiske tips, diskuter og udvikl dit netværk. Det hele på en gang.

Tilmeld dig her:

Pris: Gratis.
Tilmelding er bindende og udeblivelse faktureres med 1200 DKK. (Maks 2 personer / pladser pr. gruppetræning fra samme firma).
Plats: Islands Brygge 39, 3. sal, 2300 København

 

APSIS Pro

Grundlæggende træning - Pro

Vi guider dig gennem alle trin, du bør kende til – lige fra importering af data til opsætning af nyhedsbreve og metoder til at analysere på dine resultater.
Forudsætninger – ingen

Grundlæggende træning


11. september
25. september (Online, Dansk)
24. september (Online, Engelsk)

 

APSIS Pro

Avanceret Pro- Nyhedsbrev

At sende et nyhedsbrev er enkelt! Men for at følge med på modtagernes voksende krav må du sende personaliseret indhold med høj relevans – dette for at fange deres opmærksomhed og vinde deres tillid. På denne avancerede træning vil vi derfor guide dig gennem brugen af dynamisk indhold, avancerede filtre og datahåndtering samt forklare, hvordan du kan få indsigt i dine modtageres adfærd og optimere din e-mail markerting på baggrund af udsendelsesrapporterne.
Forudsætninger – grundlæggende erfaring med nyhedsbreve (vant til at lave mailinglister og nyhedsbreve)

Avanceret træning - Nyhedsbrev
Vi har desværre ingen træning planlagt i øjeblikket.

APSIS Forms course

Med APSIS Forms er det nemmere end nogensinde at samle de oplysninger, der kræves til personlig og relevant markedsføring. Under dette 1 times introduktionskursus vil vi vise dig, hvordan du opretter dit eget design, vælger forskellige skabeloner og aktiverer dine formular. Du får også tips og tricks til hvad du skal tænke på når laver skabeloner.

Avanceret træning - APSIS Pro Forms

Vi har desværre ingen træning planlagt i øjeblikket.

APSIS Pro

Avanceret Pro - Event

På denne træningssession guider vi dig i de trin, du skal tage for at få mest ud af Event-modulet. Vi giver dig indblik i do’s and dont’s, når det kommer til oprettelsen af succesfulde events. Endvidere vil vi også tale om muligheden for at håndtere events med forskellige lokationer, og hvordan du inviterer, sender påmindelser, check-ind procedure på eventdagen; samt tale om hvordan du sender evalueringer af events, som bruges til optimering af fremtidige events.
Forudsætninger – grundlæggende erfaring med nyhedsbreve (vant til at lave mailinglister og nyhedsbreve)

Avanceret træning - Event

Vi har desværre ingen træning planlagt i øjeblikket.

APSIS Pro

Avanceret gruppetræning - Survey

På denne træningssession guider vi dig i hvordan du får mest muligt ud af Survey-modulet. Survey-modulet har en let drag-og-drop funktionalitet og vi demonstrer hvordan du bygger surveys effektivt og smart. Vi giver os tid til at tale om, hvad en god survey er og hvordan du formulerer spørgsmål og svaralternativer. En af de mest tidskonsumerende ting ved en survey, er dog analysen af resultaterne – derfor giver vi dig også tips og ticks omkring surveyanalysen.

Avanceret træning - Survey


18. september

Webinar

Webinarer

Meld dig til vores populære webinarer. Korte sessions om digital marketing, ligemeget hvor du er.

LÆS MERE

Seminarer

Opbyg din ekspertise ved at deltage i en af vores seminarer og omgås andre professionelle – helt gratis.

LÆS MERE

Ressourcer

Download nordens førende e-mail marketing e-bog for at fremme din egen marketing viden.

LÆS MERE

Udbyg jeres færdigheder sammen

Vores Growing Together-træninger tager hver 3 timer og er opdelt i to dele. I første halvdel af sessionerne tager vi dig igennem en løsning og øver typiske situationer sammen. I den anden halvdel udfører du praktiske opgaver baseret på det, vi tidligere har diskuteret. Tilmeld dig vores træninger på basisniveau, specielt designet til begyndere og dem, der ønsker at opfriske deres viden, eller vælg vores sessioner om avancerede funktioner, der er skræddersyet til mere erfarne personer, som allerede har arbejdet med APSIS Pro og kender systemet.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.