En fyr, der lytter til en podcast.

A Zip of Marketing


Digital Marketing Podcast

Velkommen til den digital podcast: A Zip of Marketing. Denne sommer vil vi udgive et nyt afsnit hver uge med fokus på trending koncepter i digital marketing. Vi byder velkommen til fem seje gæster som alle er eksperter inden for deres respektive områder.

Alle afsnit


  • Afsnit 1
  • Afsnit 2
  • Afsnit 3
  • Afsnit 4
  • Afsnit 5
 Sarah Chase optager podcast-episoden på

Brugervenlighed: "uden ”Ease of use” er der ingen markedsføring!"


Sarah Chase

Hvad betyder det, at noget kan anvendes med ”Ease of use”? Og hvor kritisk er det for din virksomhed? I den første episode af ”A zip of marketing” er med copywriter Sarah Chase, der arbejder med ”Ease of use” aspektet hver eneste dag. Hun fortæller om, hvordan man kan indarbejde det i sin tankegang, om fordelene og almindelige fejl forbundet med dette samt hendes bedste tips om, hvordan man kommer i gang! Lyt med!

 Tim Reher i Apsis Podcast-studie.

Personalisering: Sådan bliver man relevant gennem personalisering


Tim Reher

Hvor vigtigt er det at personalisere dit indhold? Og kan personalisering og relevans medføre, at du lykkes med din virksomhed? I denne episode taler vi med Tim Reher –CRM-Integrations Consultant, som er ekspert inden for emnet. Lyt med, og hør ham fortælle om, hvordan man kommer i gang, værdien af relevans, og betydningen af at have de rigtige oplysninger. Og så giver han dig nogle gode tips om, hvordan man bliver en rigtig professionel inden for personalisering. Lad os lytte med!

Zahar Torabi optager en podcast-episode om databeskyttelse.

Databeskyttelse: Hvad er den hellige gral inden for databeskyttelse?


Sahar Torabi

Hvorfor er vi så bange for at dele data? Og hvilke forpligtelser har du som en marketer, når det kommer til databeskyttelse? I dag taler vi med Sahar Torabi, der arbejder som juridisk rådgiver. Hun fortæller dig alt om den hellige gral inden for databeskyttelse, hvordan du – som marketer – kan arbejde på troværdighed i forhold til dine kunder, og hun giver hendes bedste tips til, hvordan du holder dig opdateret om de seneste nyheder om emnet. Lyt med!

Apsis Sofie Bjerkefeldt med hovedtelefoner i apsis podcast studio.

Marketing Automation: Hitchhiker's guide til Marketing Automation


Sofie Bjerkefeldt

Hvad er fordelene ved at arbejde med Marketing Automation? Og hvordan kan det være en fordel for både marketer og modtagere? Lyt til product manager Sofie Bjerkefeldt, der fortæller om vigtigheden af at analysere de rigtige data og altid have modtageren i mente – og dermed skabe relevant indhold. Derudover vil hun dele sine bedste tips om, hvordan man kommer i gang med Marketing Automation. Lad os lytte med!

 

 Apsis CMO Pelle Rosell optager en podcast i Apsis podcaststudio i Malmö.

MarTech: en CMO’s syn på MarTech trends


Pelle Rosell

Hvordan ser fremtiden ud for MarTech? Og hvordan kan du opbygge en indsigtsbaseret marketingafdeling? I denne episode taler vi med Pelle Rosell – CMO i APSIS – som har været i marketingbranchen i mere end 30 år. Han fortæller om vigtigheden af at have en klar strategi kombineret med din teknologi, hvordan du dækker alle dine berøringspunkter, hvordan man finder ideelle kunder, og sidst-men ikke mindst- vil han afrunde med et par nyttige tips, hvis du ønsker at komme i gang med MarTech. Lyt med, og ”take a Zip of Marketing”!