/ Consultancy / Consultancy

Vores engagement: din strategi.

Søger du bedre resultater med din digitale marketing? Invester i vores professionelle rådgivningsydelser, og udnyt fordelene — det går hurtigere, end du tror.

Kickstart din succes

Er du usikker på, hvordan du starter? Din dedikerede APSIS-konsulent vil designe et personligt tremåneders, 15-timers startprogram, fra første trin til bedste fremgangsmåder for din digitale marketingstrategi.

Sæt dine styrker i spil

Vær opmærksom på, hvad du gør rigtigt, og opbyg en fokuseret strategi, så din digitale marketing bliver en succes. Vores team af strategiske, kreative og tekniske eksperter er til for at hjælpe dig på din vej til succes.

Lyt til din målgruppe

Vi leverer med glæde en detaljeret rapport om dit output for digital marketing ved vores seksmåneders opfølgning og analysere de væsentligste drivkræfter for din målgruppe. Så du hele tiden ved, hvordan de tænker.

Tag det til det næste niveau

Selv med vores let anvendelige teknologiske løsninger kan digital marketing stadig virke som en udfordring. Uanset om det er ekstra ressourcer, du mangler, eller blot knowhow fra branchen, fordi du synes dine mailkampagner kunne bruge lidt ekstra kærlighed og pleje, så har vi svaret: Spørg vores professionelle strateger og analytikere.

Invester i din virksomheds succes

Hvis du vælger at inddrage vores strateger og analytikere, sender du et stærkt signal. For dit vedkommende betyder det, at du er indstillet på at investere i din virksomheds digitale marketingkanaler, så dit afkast kan vokse eksponentielt. Vi lover til gengæld at bruge al vores ekspertise til at udvikle en unik strategi som kan hjælpe dig til succes.

Forskellige baggrunde, samme mål

Vores team består af maileksperter, der hver især har bevist deres værd, og som alle har forskellige tilgange til digitale marketingstrategier. På den måde kan vi garantere, at du altid modtager den støtte, du søger: tekniske workshops, projektledelse eller tilmed inspirerende træningssessioner!

Perfomanceanalyse

Sommetider har de mindste ændringer den største virkning. Vores analyser vil vise netop det, der skal ændres, og hvordan du skal udvikle dine kampagner for at opnå de bedste resultater.

Projektudvikling

E-mailmarketing er ikke samme løsning for alle. Vi vil fra første færd identificere og udvikle den rette arkitektur til din virksomhed for at sikre, at du lykkes.

Ideer til bedste fremgangsmåder

Træk på vores viden om de bedste fremgangsmåder for e-mailmarketing i en session om praksis, fyldt med knowhow fra branchen, personlige tip og eksempler fra virkeligheden.

Bedre kampagner

Søger du rådgivning og feedback til din næste mailkampagne? Du behøver ikke lede længere: Vi vil optimerer din kampagne på en måde, der både er personlig for dig og relevant for dine kunder.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.