Rådgivning: styring af din succes

Vi kunne godt tænke os at gøre brugen af vores produkter endnu lettere for dig og dit team. Bare fortæl os, hvad du har brug for.

Gennemfør din virksomheds potentiale og vision

Når du har en liste over abonnenter og et sæt af effektive digitale værktøjer ved hånden, hvad sker der så? Spørg blot vores tekniske eksperter. De er her for at sikre, at du får den nødvendige knowhow og hjælp till for at realisere din virksomheds potentiale.

Vores professionelle team af tekniske superhjerner har specialiseret sig i praktisk rådgivning for vores kunder – uanset om du søger at validere din proces, undersøge dine integrationer eller koordinere med dit eget tekniske personale. Vores specialister vil sørge for, at din APSIS-viden er tilstrækkelig og på linje med din virksomheds mål.

Har du ikke tid til at styre din mailmarketingskanal internt? Har du brug for flere kompetencer, vil vores konsulenter gerne behandle dit projekt som en styret serviceydelse og blive en ekstra ressource for dig. Vi vil uden problemer implementere de tekniske løsninger og strukturer, du synes er nødvendige. Du skal blot spørge.

Vi kan styre dit nyhedsbrev

Giv os ejerskabet for en nyhedsbrevscyklus lige fra oprettelsen af selve udsendelsen til planlægningen af det validerede nyhedsbrev. Du skal blot sørge for indholdet, resten sørger vi for.

Marketing Automation

Styret Trigger

Når dit nyhedsbrev er klar, opretter vi dit eget individuelle, fuldt automatiserede mailfeed, filtreret og segmenteret til dine behov. Du skal blot lade os vide, hvad de er.

Lær mere
Event feature

Styret event

Events er ofte hektiske begivenheder. Giv os detaljerne så sikrer vi, at alt går problemfrit. Vi tager os af invitationer, påmindelser og evalueringer, før eventen starter, så du sparer tid og energi.

Lær mere
Survey Feature

Styret Survey

Vi bruger vores viden om bedste fremgangsmåder for undersøgelser til at se hvad der fungerer godt, og hvad der ikke fungerer. Den læring bruger vi til at bygge en god model til dig. 

Lær mere

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.