Velkommen på træningsbanen!

Fra workshops på startniveau til avancerede træningssessioner – kig vores førsteklasses serviceydelser igennem, og find den bedste løsning for din virksomhed.

Lidt uddannelse er altid godt

Vi har udviklet vores professionelle opstartstræninger af én bestemt årsag: For at vise dig, hvordan funktionerne i vores softwareplatform kan hjælpe dig med at nå dine mål. Vores maileksperter vil vise dig alle vores teknologiske funktioner på den måde, der passer dig bedst: i realtid, online, helt grundlæggende eller på avanceret niveau. Valget er dit.

Kontakt vores maileksperter

Sammen eller individuelt?

Vælg blandt vores funktionsfokuserede træninger for yderligere at forbedre din viden om vores software og teknologier. Uanset om du foretrækker gruppetræninger såsom vores fællessessioner ’Growing Together’ eller individuelle sessioner som ’Going Beyond’ for at få en mere personlig tilgang. Bare giv os besked, så finder vi ud af det.

Kontakt vores maileksperter

Vælg en opstarts-pakke: Basic, Business eller Enterprise

Vi tilbyder også særligt designede opstarts-pakker, som vi sammensætter, så din virksomhed modtager de mest relevante oplysninger ved opstarten med vores produkter: kontoopsætninger, step-by-step planer, træninger, rådgivning mm. Alt, du skal bruge, for at få en ubesværet overgang til den digitale marketingverden.

Vi har mere. APSIS More.

Ønsker du at modtage tips og tricks fra branchen direkte i indbakken? Tilmeld dig vores APSIS More-nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om det digitale marketingunivers.

Mange tak! Vi kontakter dig snarest.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.