Udforsk vores partnerunivers!


APSIS arbejder sammen med branchens førende virksomheder for at sikre, at vores kunder maksimerer deres brug af vores platform. Således har medlemmerne af vores partnerprogram gennemgået en meget solid træning og evaluering for at blive certificeret.

 • Winorg

  Winorg er et norsk teknologifirma, der udelukkende fokuserer på at hjælpe organisationer med at lykkes. Winorgs løsninger udgør kernen i mange af landets førende organisationer og dækker den store bredde, der findes inden for organisationernes aktiviteter.

 • Proventus

  Proventus udvikler og styrer tilpassede kernesystemer til individuelle kunder. Orgsys er deres førende xRM løsning til medlemskab og fundraising aktiviteter. Proventus tilbyder en integration mellem Orgsys og APSIS.

 • Prosesspilotene

  Som dedikerede specialister inden for Dynamics 365 (CRM), har Prosesspilotene omfattende viden om bedste praksis på tværs af brancher. Prosesspilotene leverer tjenester så som: multi-channel, CRM-strategi, implementering samt support og vedligeholdelse. 

 • OMG

  OMG hjælper virksomheder med at finde, vinde og fastholde kunder. Virksomheden har bred ekspertise inden for CRM, search engines og social media. OMG har specialiseret sig i digitale kanaler for at give høj målbarhed, stor effekt og det højeste investeringsafkast.

 • Accigo

  Accigo tilbyder forretningsudvikling baseret på digitale løsninger. Deres hubstruktur giver Accigo mulighed for at tilbyde deres kunder hjælp med både ekspertise inden for bestemte områder og overordnede løsninger hvor flere hubs arbejder sammen med en og samme kunde. 

 • Maverick

  Maverick by Sigma er et digitalt kommunikationsbureau med kontorer i Göteborg, Stockholm og Malmö. Deres kernekompetencer ligger i forretningsudvikling, marketing automation, kunderejse, design, UX, copywriting, front-end-udvikling, projektledelse og meget mere.

 • Innofactor

  Visionen for Innofactor er at hjælpe kunderne med at digitalisere deres forretninger, fremme en samarbejdsmæssig måde at arbejde på, og udvikle forretningsprocesser ved at bruge data-drevet beslutningstagning og sikre cloud tjenester. 

 • Odyssey

  Målet for Odyssey er at bygge bedre Business Insights til deres kunder gennem markedsundersøgelser, strategi, datalogi, avancerede analyser og processtyring, og forvandle dette til aktiviteter, der skaber værdi. 

 • Leadfront

  Leadfront er eksperter på Sales and Marketing Automation, der hjælper kunder med digital strategi, MarTech platforme, marketing automation og CRM projektledelse.

 • Superoffice

  Superoffice

  Superoffice er en enkel men kraftig integration. Spar tid og ressourcer og udforsk de mange fordele ved at integrere din CRM med denne e-mail marketing løsning.

 • Microsoft dynamics logo.

  Microsoft Dynamics

  Byg broer mellem dine salgs- og marketingorganisationer med vores integration. APSIS Pro til MS Dynamics CRM involverer dit publikum og øger effektiviteten.

 • Ambienta partner

  Ambientia

  Rådgivning, design og applikationsudviklingsfirma der skaber web og mobile applikationer til digitalisering af deres kunders virksomheder.

 • Exove logo

  Exove

  Exove er et digitalt vækstfirma, der hjælper virksomheder med at se ind i fremtiden og opnå vækst ved at designe og skabe visuelt attraktive, brugervenlige og problemfri digitale løsninger. 

 • Nitro partner logo

  Nitro

  Nitro tilbyder alt, hvad din virksomhed har brug for - strategier og koncepter, design og implementeringer, måling og udvikling. De samler en række talenter og bygger unikke virksomheds- og kundeoplevelser. 

 • Nordic Morning

  Nordic Morning skaber digitale oplevelser, der omdanner virksomheder. Med 320 engagerede mennesker skaber de forandring for de største virksomheder i Norden ved at bygge og drive deres Digital Growth Motorer. 

 • No Zebra Partner Logo

  No Zebra

  No Zebra har de sidste 20 år hjulpet B2B- og B2C-kunder med deres digitale strategier, datastyrede analyser, implementering af forretningskritiske e-commerce løsninger og 360° digital markedsføring - både i Danmark og i udlandet. 

 • ValtechpartnerLogo

  Valtech

  Valtech er en ny type af digitalt bureau, der er specielt designet til at hjælpe virksomhedsledere med at lykkes i en ny digital økonomi. Valtech er til stede i 8 lande (Frankrig, Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark, USA, Indien og Korea).

 • Kynetic partnerlogo

  Kynetic

  Kynetic er et danskejet marketing/rådgivningsbureau med 100 procent fokus på digital marketing og strategier. Vi skaber fremtidens "vindere" og hjælper vores kunder med at skabe tydelige og målbare resultater ved at kombinere digital marketing med AI.