APSIS-presse


Søger du de seneste nyheder? Her kan du finde pressemeddelelser, produktopdateringer, nyheder om serviceydelser og de seneste virksomhedsbegivenheder. God læsning!

APSIS byder adskillige nye kunder velkommen til deres all-in-one-marketingplatform


APSIS – en af nordens førende leverandører af marketingløsninger – byder adskillige nye kunder velkommen til deres all-in-one-marketingplatform APSIS One. Af nye kunder kan nævnes Parks and Resorts, LensWay, Tillberg Design of Sweden, Svedea, Fjordkraft, Friluftsfrämjandet, og Pharma Relations.

APSIS ekspanderer til Benelux


APSIS – Nordeuropas førende datadrevne platform til digital marketing – ekspanderer til Benelux i starten af 2020. Til åbningen af vores kontor i Holland har vi fundet to erfarne herrer; Ben van der Laan og Ton Fernandes, som tilsammen har mere end 30 års erfaring med datadrevet marketing.

Stock-billeder til e-mailmarketing


10 millioner måder at give dit nyhedsbrev lige det ekstra

APSIS One er netop blevet et billedbibliotek rigere - du får gratis og ubegrænset adgang til mere end 10 millioner fotos, ikoner og illustrationer.

Det visuelle udtryk er blevet et væsentligt succeskriterie i e-mailmarketing. De gamle dage, hvor marketingfolk brugte tekst til at blive hørt og set, er en saga blot. E-mail er i dag et visuelt medie, og gennemslagskraften af dine e-mailkampagner afhænger af din evne til at udtrykke dit brands visuelle identitet.

APSIS udpeger Emma Svalin til ny CEO


Emma Svalin er blevet udnævnt til ny CEO for APSIS. Hun har senest været hos Com Hem som Director of Operations og tiltræder den nye stilling i november måned.

APSIS og Innometrics går sammen om at lancere APSIS Open Marketing Hub


Det digitale marketing selskab APSIS sætter en ny standard med APSIS Open Marketing Hub, så virksomheder virkelig kan arbejde med integreret markedsføring – på egne præmisser.

I dag ændres ProspectEye til APSIS Lead


Pr. 10. marts bliver vores brand ProspectEye til APSIS Lead. APSIS Lead indeholder smarte muligheder for at tiltrække, pleje og levere kundeemner i høj kvalitet til B2B-virksomheders salgsorganisationer…

Læs hele pressemeddelelsen her!

APSIS og ProspectEye annoncerer fusion


APSIS Group AB (APSIS), markedsførende inden for e-mailmarketingløsninger i Norden, har underskrevet en aftale om erhvervelse af og fusion med Prospecteye AB (ProspectEye), markedsførende inden for styring af kundeemner, for at befæste sin position som førende…

Læs hele pressemeddelelsen her!