Vores lederteam

Vores målrettede og inspirerende team af ledere har én fælles vision: at gøre APSIS den smarteste, nemmeste og mest støttende guide til data-driven marketing.

emma-svalin

Emma Svalin

Emma Svalin tiltrådte som VD for APSIS i efteråret 2017. Emma er en erfaren leder, som har været 13 år inden for telekombranchen, hvor hun har arbejdet med CRM, BI, CX og produktudvikling og bl.a. har været Director of Operation og senest udviklingsansvarlig som en del af ledelsesgruppen

Pelle Rosell

Pelle Rosell, CMO, er senior marketingchef med erfaring inden for international marketing, brand building, brand management og forretningsudvikling. Han har tidligere haft stilling til VP Brand Management hos QlikTech.

Anders Hilmansson

Anders Hillmansson er vores CFO. Tilbage i 2015 begyndte han her hos APSIS som virksomhedsjurist, og han har spillet en alsidig rolle i virksomhedens udvikling. Som person er Hillmansson struktureret, analytisk samt energisk og udholdende.

Marika Bertilsson

Marika Bertilsson har siden opstarten på APSIS i 2010 gået fra at arbejde med rekruttering til det strategiske arbejde med APSIS’ vigtigste ressource: Mennesker. Bertilsson har over 15 års erfaring med HR, både i rollen som chef og konsulent.

Jonas Bertelsen

Jonas Bertelsen

Jonas, CPO, begyndte at arbejde for APSIS i 2015 og kom med 10 års brancheerfaring som produktchef. Han har en stor passion for omnichannel samt samarbejdet mellem free og paid media.

Mikael Hedberg

Mikael Hedberg

Mikael, CTO, begyndte at arbejde for APSIS i sommeren 2016, da APSIS overtog Innometrics. Mikael kommer fra en baggrund inden for softwareudvikling, hvor han har fungeret som seniorudvikler, produktchef og cheftekniker.

Vi har mere. APSIS More.

Ønsker du at modtage tips og tricks fra branchen direkte i indbakken? Tilmeld dig vores APSIS More-nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om det digitale marketingunivers.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.