Vores lederteam


Vores målrettede og inspirerende team af ledere har én fælles vision: at gøre APSIS den smarteste, nemmeste og mest støttende guide til datadrevet marketing.

Emma Svalin


Emma Svalin tiltrådte som CEO for APSIS i efteråret 2017. Emma er en erfaren leder, som har været 13 år inden for telekombranchen, hvor hun har arbejdet med CRM, BI, CX og produktudvikling og bl.a. har været Director of Operation og senest udviklingsansvarlig som en del af ledelsesgruppen

Apsis HR manager Marika Bertilsson

Marika Bertilsson


Marika Bertilsson har siden opstarten på APSIS i 2010 gået fra at arbejde med rekruttering til det strategiske arbejde med APSIS’ vigtigste ressource: Mennesker. Bertilsson har over 15 års erfaring med HR, både i rollen som chef og konsulent.

Jakob Lunøe CCO

Jakob Lunøe


Jakob Lunøe er vores CCO og han sluttede sig til APSIS i 2015. Han har mere end 15 års erfaring inden for digital markedsføring og e-handelsteknologier,  hvilket gør ham til en ekspert inden for området. Jakob har konstant fokus på kundens livscyklus og på at maksimere fortjenesten for virksomheden.

Siavash Bitaraf, COE

Siavash Bitaraf


Siavash Bitaraf, COE og leder af afdelingen Center of Excellence. Siavash kom til APSIS i 2018 og har en baggrund inden for telebranchen. Han brænder for procesfokuseret forretningsudvikling og han er ansvarlig for den konstante udvikling af APSIS’ forretningsprocesser.

Apsis management Jonas Berthelsen

Jonas Bertelsen


Jonas, CPO, begyndte at arbejde for APSIS i 2015 og kom med 10 års brancheerfaring som produktchef. Han har en stor passion for omnichannel samt samarbejdet mellem free og paid media.

Apsis management Mikael Hedberg

Mikael Hedberg


Mikael, CTO, begyndte at arbejde for APSIS i sommeren 2016, da APSIS overtog Innometrics. Mikael kommer fra en baggrund inden for softwareudvikling, hvor han har fungeret som seniorudvikler, produktchef og cheftekniker.

Apsis CFO, Stefan Pettersson

Stefan Pettersson


Stefan Pettersson blev ansat som CFO for APSIS i starten af 2020. Stefan har en bred baggrund fra den finansielle sektor. Han har i løbet af de seneste syv år arbejdet i rejsebranchen i Norge, og inden da arbejdede han adskillige år i telekommunikations- og mediebranchen. Af APSIS' fire kerneværdier er Enkelthed den vigtigste for ham.