lime crm

Giv din salgsstyrke skarpere leads med APSIS til Lime CRM


Integrationen mellem APSIS Pro og Lime CRM hjælper dig til at skabe nye forretningsmuligheder. Det har aldrig været nemmere at automatisere din markedsføring til dine vigtigste kunder og leads.

Sådan skaber du nye forretningsmuligheder med APSIS Pro & Lime CRM


Vellykket markedsføring er baseret på et tæt samarbejde mellem marketing og salg. Derfor er det naturligt at koble dine marketingaktiviteter i APSIS Pro med salgsindsatsen i Lime CRM. Udnyt den kraftfulde segmentering i Lime CRM til at lave relevant udvalg til nyhedsbreve, markedsføringskampagner, eventinvitationer og mere i APSIS Pro.

Lime CRM til APSIS Pro sparer dig for en masse tid ved automatisk at lægge dine valg ind som kontaktlister i APSIS Pro. Tiden, du får tilovers, kan du bruge på at lave bedre og mere effektive kampagner i APSIS Pro. 

Synkroniserer modtagere


Hvem der faktisk åbner og klikker på dine e-mails, er afgørende information for dine sælgere. Derfor er rapporterne fra dine e-mailkampagner i APSIS Pro til stor gavn for din Lime CRM. Med vores integration sendes rapporterne direkte til Lime CRM og bliver synlige på hver kontakt. Dermed kan du nemt følge op på engagementet fra dine kontakter og aflevere skarpere leads til dine sælgere. 
 
Integrationen mellem APSIS Pro og Lime CRM, som synkroniserer modtagere og henter resultaterne tilbage til Lime CRM, bestilles via Lundalogik. Det kræves, at APSIS Pro API er aktiveret. 

APSIS Lead Management & Marketing Automation


Komplementer med APSIS Lead for at identificere, hvilke virksomheder og personer der besøger din hjemmeside. Arbejd med konverteringspunkter såsom download-materiale, som findes på hjemmesiden, og brug dynamiske webformularer, som hjælper dig med at indsamle værdifuld information om de besøgende.
 
Brug sidenhen vores brugervenlige og effektive modul til Marketing Automation til automatisk at bearbejde og kvalificere besøgende, som konverterer. Så snart nogen kvalificeres gennem et flow, er det tid til automatisk at notificere dine sælgere om en ny forretningsmulighed.

Integrér APSIS Event med Lime CRM


At organisere og koordinere events kræver ofte en masse tid og mange ressourcer. Reducer dit manuelle arbejde ved at hente modtagerlister direkte fra Lime CRM. Brug derefter APSIS Pro Event til at lave automatiserede invitationer og påmindelser. Deltagernes status kan du se i APSIS Pro, men også direkte i Lime CRM, eftersom anmeldelser, aflysninger og andre oplysninger sendes direkte til din CRM. På den måde får du et klarere overblik over dine deltagere, deres præferencer omkring mad og andre ønsker. Desuden sparer du værdifuld tid, som er en afgørende faktor for at skabe en optimal eventoplevelse.
 
APSIS Pro Event til Lime CRM, som sender deltagerstatus tilbage til Lime CRM, er en separat integration, som bestilles via Lundalogik. Det kræves, at APSIS Pro API er aktiveret.