APSIS Pro til SuperOffice


APSIS Pro til SuperOffice er en enkel, men kraftfuld integration. Spar tid og ressourcer, og udforsk de mange fordele ved at integrere din CRM med vores e-mailmarkedsføringsløsning.

Integrér dit salg og markedsføringen


Har du nogensinde tænkt på at integrere dine salgs- og markedsføringsaktiviteter i SuperOffice med dine arbejdsgange for e-mailmarkedsføringen? Giver det ikke god mening? Ved at tilføje dine SuperOffice-kontakter som modtagere til dine APSIS-lister modtager du en øjeblikkelig reaktion i SuperOffice via vores automatiske synkroniseringsmuligheder. Når der sker noget i din e-mailmarkedsføringskommunikation, f.eks. bouncing e-mails eller et fravalg af et abonnement, vil denne information blive vist med det samme i SuperOffice på det pågældende firmakort.

Forenklede og forbedrede arbejdsgange


Ved at bruge funktionerne og fordelene fra vores integration med SuperOffice forkorter og forenkler du dine daglige arbejdsgange. Forestil dig mulighederne ved at se din feedback for hver enkelt e-mailmarkedsføring til de forskellige virksomheder og kontaktpersoner i SuperOffice. Med vores integrationsværktøj er alle oplysninger lettilgængelige og søgbare med nyttige søgeværktøjer, der giver dig mulighed for at oprette markeringer i SuperOffice (baseret på feedbacken fra dine APSIS-e-mails). Dine data er lige ved hånden, så du kan forbedre og segmentere dine kampagner i endnu højere grad. Er alle dine data spredt over flere platforme, vil der hurtigt blive glemt et eller andet.

Med APSIS Pro til SuperOffice kan du:


  • Forbinde SuperOffice Selections med din APSIS-lister og føje dine SuperOffice-kontaktpersoner til APSIS-listerne.
  • Se feedbacken fra din e-mailmarkedsføring for de enkelte virksomheder og kontaktpersoner i SuperOffice.
  • Bruge værktøjet, der giver dig mulighed for at oprette Selections i SuperOffice baseret på et APSIS Pro e-mailsvar.
  • Få underretninger i SuperOffice, når en e-mail bliver bounced.