APSIS Pro til Salesforce


Håndtér alle dine transaktioner, der er baseret på tilladelser, inden for én enkelt platform. Det sker ved at integrere din APSIS Pro-løsning med Salesforce. Nu er alle dine data endelig tilgængelige fra én enkelt kilde.

Spor din markedsføringskampagne


Vi ved, at opt-ins, bounces og andre former for modtageraktivitet er vigtige oplysninger, når du planlægger din næste segmenterede og personlige kampagne. Det er grunden til, at vores Salesforce-integration med APSIS Pro giver dig adgang til dine data via ét enkelt login. Alt bliver præsenteret i det samme CRM-miljø, som du allerede styrer dine kunderelationer i. Vælg mellem automatiseret (udløst) eller manuel synkronisering af data, så du kan holde styr på resultaterne fra din e-mailmarkedsføringskampagne. Uanset hvad du vælger, vil du nyde den øgede effektivitet i dit salg og i markedsføringsindsatsen.

Fokus på dine salgsaktiviteter


Vælg mellem de mange ekstra funktioner i vores integration mellem APSIS Pro og Salesforce. Du får løbende støtte til en kraftfuld datakortlægning, ligesom der er automatiske opdateringer til APSIS-medlemmer i Salesforce-miljøet, og du kan få hjælp via de ensartede analytiske kapaciteter for de to løsninger, der i yderligere grad strømliner din arbejdsgang. Denne løsning sikrer, at dit salgs- og markedsføringsteam ikke skal udføre de samme tidskrævende manuelle opgaver igen og igen. Bare tænk på al den ekstra tid og energi, du får til at fokusere på dine kerneaktiviteter!