salesforce

APSIS Pro til Salesforce

Håndtér alle dine transaktioner, der er baseret på tilladelser, inden for én enkelt platform. Det sker ved at integrere din APSIS Pro-løsning med Salesforce. Nu er alle dine data endelig tilgængelige fra én enkelt kilde.

Spor din markedsføringskampagne

Vi ved, at opt-ins, bounces og andre former for modtageraktivitet er vigtige oplysninger, når du planlægger din næste segmenterede og personlige kampagne. Det er grunden til, at vores Salesforce-integration med APSIS Pro giver dig adgang til dine data via ét enkelt login. Alt bliver præsenteret i det samme CRM-miljø, som du allerede styrer dine kunderelationer i. Vælg mellem automatiseret (udløst) eller manuel synkronisering af data, så du kan holde styr på resultaterne fra din e-mailmarkedsføringskampagne. Uanset hvad du vælger, vil du nyde den øgede effektivitet i dit salg og i markedsføringsindsatsen.

Fokus på dine salgsaktiviteter

Vælg mellem de mange ekstra funktioner i vores integration mellem APSIS Pro og Salesforce. Du får løbende støtte til en kraftfuld datakortlægning, ligesom der er automatiske opdateringer til APSIS-medlemmer i Salesforce-miljøet, og du kan få hjælp via de ensartede analytiske kapaciteter for de to løsninger, der i yderligere grad strømliner din arbejdsgang. Denne løsning sikrer, at dit salgs- og markedsføringsteam ikke skal udføre de samme tidskrævende manuelle opgaver igen og igen. Bare tænk på al den ekstra tid og energi, du får til at fokusere på dine kerneaktiviteter!

Vil du vide mere?

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.