Integrationer: Bliv mere effektiv

Spar tid, øg din effektivitet, og byg bro mellem din marketing- og salgsorganisation ved at integrere din CRM-platform med APSIS. Få mest muligt ud af dine data, og tilskynd til relevant og engagerende kommunikation – det hele på samme tid.

integrera ditt crm med e-postmarknadsföring

Se alle dine data i et samlet miljø

Forestil dig, at du kan bruge både dine traditionelle CRM-data og de data, som din APSIS løsning indsamler, og det hele er inden for rækkevidde på din egen CRM-platform. APSIS' integrationer med Microsoft Dynamics CRM, Salesforce og SuperOffice åbner nye muligheder for at kombinere dine indsamlede data: segmentering, personalisering, analyse, rapportering – det hele bidrager til din succes med digital marketing.

Synkronisér dine kampagner automatisk

Når din CRM-løsning integreres med APSIS kan du automatisk synkronisere dine marketinglister eller kampagner. I stedet for at bruge tid på manuelle processer, kan du fokusere på andre opgaver, der skaber en reel værdi for dig og dine kunder, f.eks. konvertering af flere kundeemner og vækst i virksomheden.

Skab marketingdialoger

Ved automatisk at synkronisere dine marketinglister, kampagner og valg med vores APSIS løsning får du mulighed for, at skabe tilpassede og automatiserede marketingprogrammer, mens din CRM-platform arbejder problemfrit sammen med APSIS Pro. Opbyg mailflows som eksempelvis velkomstarbejdsgange og andre mailprogrammer til uddannelse for at skabe værdifulde marketingdialoger med dine kontakter, så du selv sparer både tid og energi.

Træk på vores erfaringer

Brug vores specialiserede viden om de nordiske markeder til din fordel under integrationen af din CRM-platform med vores APSIS løsning. Forbedr dine leveringsresultater, og tilfør engagement til dine mailkampagner ved at trække på vores lokalerfaring, og brug derefter dine aktuelle oplysninger på en af vores mange partnerplatforme. Vi deler med glæde vores knowhow med dig til enhver tid.

Personalisering

Når dine platforme integreres, får du nye muligheder for at bruge dine kombinerede data, så du kan yde mere personlig og relevant kommunikation til dine modtagere.

Automatisering

Opret målrettede e-mail arbejdsgange for at pleje dine kundeemner ved brug af automatisk synkronisering af dine kampagnemedlemmer med lister og modtagelse af data om deres adfærd.

Let adgang

Få adgang til APSIS Pro med ét samlet login fra Salesforce eller Microsoft Dynamics CRM for at udnytte alle fordelene ved et samlet miljø til dine forretningsbehov.

Bliver du nysgerrig? Vi kan fortælle dig mere.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.