Har du brug for at lave spørgeundersøgelser? Vi kan hjælpe.


Det kræver øje for detaljen, at opbygge en enkel og effektiv spørgeundersøgelse. Heldigvis kan du med vores værktøj, APSIS Pro Survey, tilpasse dine spørgeskemaer og konkurrencer, så du er sikker på at få hvad, du skal bruge. 

apsis pro

Lad det arbejde for dig


Det bedste ved APSIS Pro Survey er de mange muligheder. Du får frihed til at lave din spørgeundersøgelse selv, og du kan tilpasse den til din målgruppe på en måde, som garanterer effektive resultater. Benyt vores endeløse kombinationer af afkrydsningsfelter, menuer og tekstfelter, som alle er tilpasset jeres egen grafiske identitet for at sikre en god kundeoplevelse. Det kan kombineres med et eventværktøj! Alle disse muligheder er til for dig. En meget effektfuld oplevelse.

mall för enkät och kundundersökningar

Ikke bare et onlineundersøgelsesværktøj


APSIS Pro Survey går længere end andre værktøjer med sine ekstra sporingsmuligheder i realtid, der er indbygget i platformen. Tilpas og målret dine undersøgelser og følg med i de seneste reaktioner fra dine deltagere, filtrér og følg op straks, eller vent til værktøjet laver en oversigt over alle begivenheder. Vidste du, at undersøgelsesværktøjer var i stand til alt dette?