Fantastisk udseende til dine e-mail kampagner

Skab smukke og livlige designs med vores enkle drag-and-drop grænseflade og skabeloner klar til brug. Øg engagementet med relevante udsendelser og demografiske felter, der er udfyldt på forhånd.

mall för nyhetsbrev

Drag-and-drop grænseflade

Vores intuitive platform gør det muligt, at oprette troværdige mailkampagner lettere end nogensinde.

nå nya målgrupper med e-post

Perfekt på enhver enhed

Vi sikrer, at dit design ser ud, ligesom du har tænkt det, uanset enhed eller mailklient.

personliga nyhetsbrev till många mottagare

Dit eget personlige design

Vælg en af vores standardskabeloner, eller skab dit eget unikke design med vores hjælp. Du bestemmer.

APSIS support er kun et telefonopkald væk, samtidig med at vi har en dedikeret konsulent – Det er super rart. Jeg vil bruge APSIS som salgsværktøj i forhold til vores B2B kunder og til almindelige nyhedsbreve til B2C, og jeg går benhårdt efter at løfte vores omsætning med dette samarbejde.

– Kasper Uhd, Marketing Coordinator, Jobzonen

Engagér dine kunder

Jo mere du personliggør dine mailkampagner i forhold til dine abonnenters behov og interesser, desto større er sandsynligheden for, at du får de ønskede reaktioner. Dette sikrer højere åbnings- og klikfrekvenser. Med APSIS Pro kan du skabe unikt indhold på baggrund af din målgruppes demografiske data, klikadfærd og survey svar – uden ekstra arbejde for dig selv. Dertil kommer APSIS Pro Spamtest funktionen, det indbyggede billedgalleri og den unikke brug af demografiske datafelter, hvilket giver dig alt hvad du har brug for, til at engagere dine abonnenter mere end nogensinde. En personlig triumf.

Pas godt på dine lister

Der er et mundheld i e-mail-marketingbranchen: Glade abonnenter betyder vedvarende salg. Med APSIS Pro får du en komplet oversigt over din listeopbygning – uanset om det registrering til jeres lister via jeres hjemmeside, direkte import fra Excel og CSV eller automatisering af hele processen. Udover det sørger vi for, at dine mails matcher dine modtageres personlige oplysninger, og at du undgår leveringsproblemer, der kan skade dit brand. Resultatet? Et langt og vellykket forhold til alle dine abonnenter.

Tidskrift och en kopp kaffe på ett bord

Adgangsrettigheder? Det er op til dig.

Med APSIS Pro er det dig, som bestemmer graden af adgang, som partnere, afdelinger eller datterselskaber har til din konto. Derved får du ikke blot kontrol over adgangsrettigheder, du kan også holde styr på, hvem der er ansvarlig for indholdsoprettelse, planlægning og dataanalyse i baggrunden.

Traffic on a busy road

Forøg din ydelse

Med APSIS Pro kan du måle besøg med én enkel visning; åbningsrater og klikfrekvenser i realtid takket være vores integrationsfunktioner med Google Analytics, NedStat eller Omniture. Du modtager også detaljerede rapporter og opdateret statistik efter hver mailudsendelse.  

Få selv kendskab til APSIS Pro.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.