Tag kontrol over styringen af kundeemner

I dag bruger virksomheder flere og flere ressourcer på at tiltrække besøgende til deres websites. Dog er det kun få, der får konverteret disse besøgende til kundeemner. Hvad er din løsning? APSIS Lead.

Få fuld kontrol over dine online kundeemner

Med APSIS Lead får du et enkelt og fuldt detaljeret overblik over dine online kundeemner. Angiv score for relevant onlineadfærd, og benyt smarte filtre til at finde, forstå og fokusere på hvert segment, som matcher din definition på relevans - nemt og effektivt. APSIS Lead sætter dit salgsteam i forbindelse med relevante købere på en hurtig og enkel måde.

"Virksomheder med værktøjer til automatiseret styring af kundeemner øger deres salg med 10 % inden for 6 til 9 måneder".

Gartner-forskning
kontakta dina leads vid rätt tillfälle

Byg bro mellem marketing og salg

APSIS Lead vil forenkle dit arbejde med kundeemner, forbedre din timing ved opfølgning og fremhæve hvilke marketingaktiviteter der realiserer kundeemnerne. Dette vil ikke blot forbedre dine resultater, men også få salgs- og marketingafdelinger til at arbejde tættere og mere effektivt sammen end nogensinde.

arbeta med skarpa leads

Går du glip af potentielle kundeemner?

Vidste du, at 95 % af trafikken på websteder normalt sker ubemærket? Det er der, vi kommer ind: APSIS Lead leverer også detaljerede indsigter om besøgende, der ikke udfylder formularer og giver sig til kende. Dette giver nye muligheder for, at dine marketing- og salgsafdelinger kan fokusere på en bredere gruppe af relevante online kundeemner.

Vil du se mere? Værsgo og gå i gang.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.