Konvertér dine hjemmesidebesøgende til kunder

APSIS Ecom Browse Abandonment inviterer de besøgende tilbage til din hjemmeside ved at sende nyligt gennemsete produkter til deres indbakke.

Giv dine besøgende en grund til at komme tilbage

Ikke alle dine besøgende når frem til den sidste side med kassen – faktisk er det kun 2 % (i gennemsnit) af alle besøgende på din hjemmeside, der ender som betalende kunder. Men hvad nu hvis du kunne give dine digitale besøgende en ny chance for at købe deres produkter?

Med APSIS Ecom Browse Abandonment kan du nemt sende rettidige og personlige e-mails, der viser dine hjemmesidebesøgende de produkter, de har været på udkig efter, inden de besluttede at forlade siden.

Højere relevans: flere konverteringer

Dine kunder forventer, at du er relevant – ikke mindst når du banker på deres indbakke! Undersøgelser har vist, at virksomheder, der bruger personlig e-mailmarkedsføring, forbedrer klikfrekvenserne med op til 14 % (og salgskonverteringer med 10 %). Men hvis du har et stort produktudbud og en bred målgruppe, er det lettere sagt end gjort.

APSIS Ecom Browse Abandonment sikrer en høj relevans ved at udsende e-mails, der matcher dine besøgendes adfærd. Det giver dig mulighed for at skabe personlige e-mails, baseret på produktkategorier såvel som specifikke produkter, der guider dine besøgende tilbage til deres foretrukne produkter.

En helt integreret oplevelse

Glem ikke vores integration mellem APSIS Ecom og APSIS Pro! Kombinér data fra dine besøgendes browsing-adfærd på hjemmesiden med dine data om dem i APSIS Pro. Det er med til at forbedre og personliggøre dine kunders rejse.

Sulten efter mere?

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.