"APSIS Lead skabte flere forretningsmuligheder for os"

Virksomheden

Dicom Expense er et brugervenligt system til tidsbesparende håndtering af betalingskortfakturaer, kvitteringer og rejseafregninger. 

Udfodringen 

Den nye, unikke løsning er i stand til at afdække en masse potentielle kunder, men hvis salgsdialogen skal give mening, er kundens interesser og behov udslagsgivende. Med en mindsket salgsstyrke er én af de største udfordringer for Dicom Expense derfor at prioritere salgsstyrkens tid til de mest lovende nye kunder.  

“APSIS Lead hjælper os med at prioritere sælgernes tid og hurtigt udvælge de rigtige kunder at bearbejde. Brugervenligt, nemt og giver os en masse omsætning – APSIS Lead er vildt sejt!” 
- Emelie Löthman, markedsansvarlig, Dicom Expense 

Løsning 

Dicom Expense benytter APSIS Lead til detaljeret at følge webtrafikken i realtid og kortlægge den enkelte potentielle kundes interesser. Til at afdække de rigtige leads benytter de den unikke og brugervenlige filterfunktion. Den bortfiltrerer webtrafik fra eksisterende kunder, partnere og konkurrenter og stiller skarpt på nye potentielle kunder, der udviser konkret interesse. Med automatiske notifikationer følger de situationsbestemt op på leads, hvilket sparer dem tid og letter prioriteringen af daglige aktiviteter. 

Produkter: / Lead

Resultatet

“APSIS Lead er blevet en naturlig del af vores daglige rutiner. Det er dejligt ukompliceret at kortlægge og fordele ny leads til opfølgning hos de rigtige sælgere, og vi har i dag fuld kontrol med, hvad vores websted genererer til os. Det bedste af det hele er, at vi kan holde os et skridt foran konkurrenterne på vores vigtigste potentielle kunder.  APSIS Lead er vildt sejt!” 

Nysgerrig? Lær mere om APSIS Lead

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.