"APSIS' værktøjer tilfredsstiller vores mange forskelligartede behov"


Ahlsell uses APSIS Pro for its digital marketing - see why!

Virksomheden


Ahlsell er det førende tekniske handelsselskab i Norden inden for installationsprodukter, værktøjer og maskiner, også med virksomhed i de baltiske lande og Rusland. Ahlsell tilbyder professionelle brugere en bred vifte af varer og perifere tjenester og har omkring 4400 ansatte på verdensplan.

Udfordringen

Ahlsell lavede en masse forskellige marketing- og formidlingsaktiviteter, alt fra kampagnebreve og kundeuddannelsesinvitationer til intern kommunikation og virksomhedens egen julefrokostinvitation. Virksomheden ønskede at finde et alsidigt værktøj til at understøtte alle disse krav – et mere sikkert og pålideligt system til deres behov.

Løsningen

Ahlsell begyndte at bruge APSIS Pro og dets forskellige og letanvendelige funktioner. Den justerbare modulstruktur sørgede for, at Ahlsell kunne producere forskellige former for indhold. De begyndte også at bruge APSIS Pro Event og Survey til at udvikle deres event management og undersøgelser.

Resultatet

"Vi bruger APSIS' værktøjer rigtig meget i vores trepersoners marketingteam. Vi sender vores kunder masser af kampagnebeskeder om forskellige produkter samt kurser og andre begivenhedsinvitationer, af hvilke vi organiserer en masse online. Efter min erfaring er APSIS' systemer meget lette at bruge og alsidige nok til vores behov," siger Elina Kontola, Marketing Planner hos Ahlsell Oy.

Ahlsell har været meget tilfredse med APSIS indtil videre. "Vi har været specielt tilfredse med, hvor alsidig vores skabelon er i forhold til anvendelse. Den fleksible modulstruktur gør det nemt selv at lave indhold, der ser godt ud, og vi behøver ikke at bruge eksterne reklamebureauer særlig ofte. Vi har bemærket, at APSIS' værktøjer er meget pålidelige – en faktor, som vi sætter stor pris på," fortæller Kontola.

Selv om der stadig er nogle små funktioner, som Ahlsell håber, APSIS vil udvikle inden for APSIS Pro Event, sætter de stor pris på, hvor nemt det er at indsamle feedback efter deres arrangementer. "Vi får omkring 300-400 tilbagemeldinger hvert år, og APSIS Pro Event er et fantastisk værktøj til at håndtere disse! Det er nemt og hurtigt at lave forskellige slags arrangementer med det," siger Sari Rahikkala, Business Support Training Manager hos Ahlsell, der bruger APSIS Pro Event en hel del på sit arbejde.

Sidst men ikke mindst har Ahlsell været meget tilfredse med samarbejdet med APSIS. "APSIS er en aktiv og fleksibel partner, og samarbejdet har fungeret rigtig godt," opsummerer Elina Kontola.

 

Fascineret? Det tænkte vi nok.