Én enkelt kilde til viden

Én værktøjskasse

Én platform

Ét login

Ét dashboard

Én kalender

Én kundeoversigt

Ét APSIS

APSIS One

insights

One Insights

APSIS One giver dig den nødvendige indsigt til at forstå data på tværs af de talløse kanaler og touchpoints. Opnå en dybdegående forståelse af dit publikum, så du kan forudse og påvirke deres næste skridt. Smartere beslutninger, gjort ligetil.

audience

One Audience

Audience-funktionen i APSIS One leverer en hurtig og nem adgang til de mest relevante data for dine kunder, kontakter og abonnenter. Dette giver dig et helhedsorienteret kundebillede med mulighed for at fintune segmenter og profiler. Samlet på ét sted

tools

Én kraftfuld værktøjskasse

Hvad har du brug for, når du forsøger at etablere en personlig forbindelse til dine kunder i en verden med uendelige informationskanaler? Vores markedsføringspalet giver dig muligheden for at udvælge de helt rigtige værktøjer til den konkrete aktivitet. Alt sammen tilgængeligt i én enkelt datadreven platform.

One
sms

SMS

SMS

En SMS giver dig den opmærksomhed, som du fortjener. Hold dit publikum opdateret med rettidig information, eller giv dine loyale kunder en rabatkode før et kommende udsalg. Du har alle muligheder foran dig.

survey

Undersøgelser

Undersøgelser

At oprette simple, men stadig effektive undersøgelser kræver et øje for de små detaljer. Vores værktøj lader dig helt enkelt tilpasse de forskellige spørgsmål og formularer, så du kan opnå de mest relevante data fra såvel nuværende som potentielle kunder.

email

E-mail

E-mail

Øg omsætningen, forstærk opmærksomheden om dit brand og boost dine kunders engagement med vores værktøj for e-mailmarketing. Brug vores drag-and-drop-funktion, og skab tiltalende design med tilpassede eller standardskabeloner for e-mails.

ecommerce

E-handelflow

E-handelflow

Uanset hvor dine besøgende befinder sig på deres kunderejse, er det altid i din interesse at lede dem i den rigtige retning. Vores flow for e-handel tillader dig automatisk at sende individuelle og relevante beskeder på det rette tidspunkt.

 

event

Event

Event

Bag ethvert succesrigt event ligger en timelang planlægning og tilrettelægning. Spar tid med automatiske invitationer, bekræftelser, påmindelser og opfølgninger. Hold fokus på det, der virkelig betyder noget: at tilføje værdi for dine kunder og dit brand.

marketing-automation

Marketing Automation

Marketing Automation

Send de rigtige beskeder til de rigtige personer på de rigtige tidspunkter. Vores intuitive værktøjer for marketing automation er designet til, at markedsførings- og salgsorganisationerne kan høste fordelene af automatisering.

ecommerce-recommendation

Anbefalinger

Anbefalinger

Tilpas dine e-mails og din hjemmeside med anbefalinger, der bygger på de produkter, som de respektive besøgende har kigget på, lagt i indkøbskurven eller købt. Eller lad den samlede kundebase bestemme, hvilke produkter der fremvises.

forms

Formularer

Formularer

Et effektivt conversion point er udgangspunktet for en personaliseret markedsføring. Vores værktøj giver dig mulighed for at oprette fremragende formularer, der problemfrit inkorporeres på din hjemmeside. Alt sammen uden at skrive én eneste kode.

Det er alt sammen APSIS One

APSIS One er en integreret og datadreven markedsføringsplatform med en værktøjspalet til marketing automation, e-handelflow og e-mailmarkedsføring. Platformen giver dig en visuel indsigt samt detaljerede kundedata sammen med handlingsorienterede tips til at nå disse kunder. Det hele er intuitivt designet specifikt til datadreven marketing og virksomheder, der er til stede på mange kanaler.

 

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.