APSIS-seminarer

Opbyg din ekspertise ved at deltage i et af vores populære seminarer, lyt til vores e-maileksperter og få kontakt til andre fagfolk – uden at det koster dig noget.

Velkommen til inspiration og uddannelse i APSIS Marketing Automation

Som bruger af APSIS' løsninger har du sikkert lagt mærke til, at vi bevæger os mod avanceret datadrevet markedsføring. Lanceringen af APSIS Profile Cloud, APSIS Ecom og APSIS Marketing Automation muliggøre datadrevet og personlig markedsførig.
Er du klar til at tage dette skridt sammen med os?

Dagens første session viser, hvad du som bruger skal vide, inden du går i gang. Hvilke data kræver det? Hvilke personer skal involveres? Hvad skal jeg planlægge? Hvad er mit første skridt?
I næste session trykker vi på play-knappen og bevæger os fra teori til handling baseret på session 1. Vores eksperter viser, hvordan du sætter et automatisk flow op og aktiverer det ved hjælp af APSIS Marketing Automation.

 

 

Program:

08.00-08.30 Morgenmad og registrering
08.30-09.15 Session 1
09.15-09.30 Kaffe
09.30-10.15 Session 2

Hvor? Presidents Institute, Olof Palmes Gade 8, 2100 København Ø
Hvornår? 18 Maj

 

TILMELD DIG HER

Global erfaring, som deles lokalt

Vi afholder regelmæssige informative seminarer om de bedste fremgangsmåder og nye trends i den digitale marketingverden. Fra simpel e-maildesign til effektiv generering af kundeemner og automatiseringsteknologier. Vi altid glade for at dele det, vi ved, med dig, helt gratis. Deltag i Danmark, Sverige, Norge eller Finland og få mere viden om de mange måder du kan udvikle din digitale marketingkanal. 

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.