Vores lederteam

Alle virksomheder har brug for ledere. Vi har tilfældigvis fire meget stærke.

emma-svalin

Emma Svalin

Emma Svalin tiltrådte som VD for APSIS i efteråret 2017. Emma er en erfaren leder, som har været 13 år inden for telekombranchen, hvor hun har arbejdet med CRM, BI, CX og produktudvikling og bl.a. har været Director of Operation og senest udviklingsansvarlig som en del af ledelsesgruppen

Kim Mortensen

Kim, kom til APSIS i 2011 som salgsdirektør for indirekte salg og blev senere CPO, COO og Vice CEO. Han er uddannet i erhvervsøkonomi og tilfører virksomheden en dybdegående brancheviden og 8 års erfaring inden for e-mailmarketing.

Anders Hillmansson

Anders Hillmansson er vores CFO. Tilbage i 2015 begyndte han her hos APSIS som virksomhedsjurist, og han har spillet en alsidig rolle i virksomhedens udvikling. Som person er Hillmansson struktureret, analytisk samt energisk og udholdende.

Pelle Rosell

Pelle Rosell, CMO, er senior marketingchef med erfaring inden for international marketing, brand building, brand management og forretningsudvikling. Han har tidligere haft stilling til VP Brand Management hos QlikTech.

Mattias Ward | Product Director, APSIS Profile Cloud

Mattias Ward

Mattias Ward grundlagde Innometrics efter, at han havde arbejdet 10 år inden for digital markedsføring på såvel kunde- som leverandørsiden. Wards arbejde med Profile Cloud er med til at forandre spillereglerne for digital markedsføring ved hjælp af kundeprofiler.

Marika Bertilsson

Marika Bertilsson har siden opstarten på APSIS i 2010 gået fra at arbejde med rekruttering til det strategiske arbejde med APSIS’ vigtigste ressource: Mennesker. Bertilsson har over 15 års erfaring med HR, både i rollen som chef og konsulent.

Alfred Gerum

Da Alfred Gerum begyndte hos APSIS i 2017, kom han med 20 års erfaring fra IT- og softwarebranchen. Gerum har arbejdet med digital konvertering for flere virksomheder på Fortune 500-listen, særligt inden for mode- og luksusbranchen, og han har en oprigtig passion for CX (customer experience) og for at udvikle teams. 

Vi har mere. APSIS More.

Ønsker du at modtage tips og tricks fra branchen direkte i indbakken? Tilmeld dig vores APSIS More-nyhedsbrev for at få de seneste nyheder om det digitale marketingunivers.

Thank you! We'll be in touch soon.

© APSIS International AB. Alle rettigheder forbeholdes.